MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

Geven & Nemen

Met onze relatief kleine onderneming, willen ook wij een vrijwillige bijdrage leveren aan mens, dier en planeet. Wij zijn van mening dat als we allemaal, groot of klein, onderneming of individu, een steentje bijdragen, we een werkelijk verschil kunnen maken.

Duurzaam ontwerpen
Wij zijn altijd serieus bezig met het ontwerpen en vervaardigen van functionele vormen. Daarbij is een hoofdgedachte dat onze tijdloze ontwerpen kwalitatief en esthetisch gezien duurzaam moeten zijn. Weij willen dat onze producten actueel in gebruik blijven, soms van eigenaar wisselen en niet snel op een afvalberg terecht komen. Daarnaast maken wij gebruik van slimme software waarmee we exact kunnen berekenen hoeveel materiaal nodig is bij het vervaardigen van onze producten en zo onze afvalproductie beperken. Toch willen wij meer doen…

Geven & nemen
Meubelontwerpstudio Heyne is zich er van bewust dat ieder product dat wij maken is verkregen uit de natuur. Helaas ontkomen wij hier niet aan en geven we daarom samen met stichting en erkend goed doel Trees For All iets concreets terug aan de natuur.

Voor ieder product dat wij maken laten wij een boom planten in Bolivia.

Meubelontwerpstudio Heyne neemt via Trees For All deel aan het Smart Forest project in Bolivia waarbij o.a herbebossing wordt gesteund en de sociaal economische positie van lokale boeren wordt verbeterd.

Omdat wij deze bijdragen enkel samen met onze klanten kunnen leveren wordt ieder product dat wij verkopen geleverd met een persoonlijk bewijs van donatie.