MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

De ontwerpstudio

Onder de naam van Meubelontwerpstudio HEYNE ontwerp ik, Nick Heijne, functionele vormen. Hierbij is het uitgangspunt dat de ontwerpen esthetisch en kwalitatief gezien duurzaam zijn. Dat is waar het bij mij allemaal over gaat.

Deze website dient enerzijds als plaats waar ik mijn werk presenteer en anderzijds als webwinkel waar ik een aantal van mijn ontwerpen te koop aanbied. Op mijn website staan uitsluitend mijn eigen ontwerpen welke ik meestal in eigen werkplaats vervaardig. Hierdoor ontstaat vaak de mogelijkheid om de ontwerpen af te stemmen op persoonlijke wensen. Denk hierbij aan kleurstellingen en afmetingen. Per product worden deze mogelijkheden aangegeven.

Werkwijze
Pas als ik tevreden ben durf ik mijn werk te presenteren. Door mijn perfectionistische en leergierige houding blijf ik de lat verleggen en mijzelf uitdagen om anders te (durven) kijken. Bij het ontwerp- en realisatieproces zet ik digitale 2D- en 3D-technieken in, waardoor ik (vernieuwende) esthetische en functionele mogelijkheden doorzie. Een mix van universele ontwerpprincipes, creativiteit en gevoel, zorgen ervoor dat ik deze vorm en functie laat samenwerken.
Mijn ontwerpen worden niet bepaald door de complexiteit; de vorm en functie zijn altijd leidend.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!