MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

De ontwerpstudio

Onder de naam van Meubelontwerpstudio Heyne ontwerp ik, Nick Heijne, tijdloze functionele vormen, oftewel meubels. Hierbij is het uitgangspunt dat deze ontwerpen esthetisch en kwalitatief gezien duurzaam zijn. Dat is waar het bij mij allemaal over gaat.

Deze website dient enerzijds als webwinkel waar ik een aantal van mijn ontwerpen te koop aanbied, en anderzijds dient de website als plaats waar ik mijn werk presenteer.

Werkwijze
Bij het ontwerp- en realisatieproces zet ik digitale 2D- en 3D-technieken in, waardoor ik nieuwe mogelijkheden doorzie. Een mix van universele ontwerp principes, creativiteit en gevoel, zorgen ervoor dat ik vorm en functie laat samenwerken. Mijn ontwerpen worden niet bepaald door de moeilijkheidsgraad noch de tijd; de vorm en functie zijn namelijk leidend.

Op mijn website staan uitsluitend eigen ontwerpen welke ik veelal in mijn eigen werkplaats vervaardig. De mogelijkheid bestaat om geselecteerde ontwerpen te bestellen en af te stemmen op persoonlijke wensen. Denk hierbij aan kleurstellingen en afmetingen. Per product worden deze mogelijkheden aangegeven.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!