MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

FAQ

Hieronder vind je een aantal vragen met bijbehorende antwoorden. Als je vraag en antwoord niet in de lijst staat kun je contact met mij opnemen middels de contactpagina. Ik beantwoord je vraag dan zo snel mogelijk.

1. Persoonlijke wensen
Inspelen op persoonlijke wensen als afmetingen en kleur is vaak mogelijk. Ik wil je hier graag in adviseren omdat de voorgestelde afmetingen qua esthetiek en functionaliteit doordacht zijn samengesteld. Heb je een totaal ander idee? Ook hierbij denk ik graag met je mee.

2. Bestellen
Bestellen gaat (nog) niet geheel geautomatiseerd maar is nog steeds simpel. Je stuurt een mailtje of belt met je aanvraag. Let op, bij ieder ontwerp wordt aangegeven of het bestelbaar is. Wanneer we alle in’s en out’s hebben besproken en er geen onduidelijkheden meer zijn, vraag ik je om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen. Vervolgens worden alle onderdelen besteld die nodig zijn om jouw bestelling te kunnen realiseren. Als alle onderdelen binnen zijn, start ik met de realisatie. Je wordt direct gebeld wanneer je bestelling klaar is.

3. Levertijd
Mijn streven is om binnen 4 weken een besteld product te leveren. Dit wordt altijd van te voren besproken.

4. Bezorging
Ja, dit kan binnen Nederland en België, dit wordt vooraf besproken.

5. Prijzen
Op de website worden geen prijzen getoond. Prijzen van grondstoffen, zoals hout en metaal, willen namelijk nog weleens veranderen. Daarnaast wil ik graag aan de hand van eventuele persoonlijke wensen een eerlijke en exacte prijs berekenen.

6. Betaling
Je kunt gewoon op de ouderwetse manier betalen, dus per bankoverschrijving. Maar ook via een Tikkie kan de betaling gedaan worden. Ik vraag een aanbetaling van 25% van de afgesproken prijs.

7. Retourneren
Door vooraf met elkaar in gesprek te gaan en duidelijke verwachten met elkaar te delen, hoop ik dat retourneren nooit nodig zal zijn. Echter kan het een keer gebeuren dat er toch dingen niet gaan zoals gehoopt. In dit geval ga ik op zoek naar een passende oplossing.

MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE