MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

Geven & Nemen

Met mijn kleine onderneming, wil ook ik een vrijwillige bijdrage leveren aan het milieu. Ik ben van mening dat we allemaal, groot of klein, onderneming of individu, een steentje bij kunnen dragen aan onze natuur.

Duurzaam ontwerpen
Tijdens het ontwerpproces is het belangrijkste uitgangspunt dat de tijdloze ontwerpen esthetisch en kwalitatief duurzaam zijn. Het doel daarvan is dat de ontwerpen in gebruik blijven, wellicht een keer van eigenaar wisselen, maar dus niet snel op een afvalberg terecht komen. Daarnaast maak ik veelal gebruik van FSC gecertifieerd vuren hout dat afkomstig is uit Europa. Tot slot maak ik gebruik van digitale technieken waarmee exact wordt berekend hoeveel materiaal nodig is bij het vervaardigen van de ontwerpen. Op deze manier wordt de afvalproductie beperkt. Toch wil ik meer doen…

Geven & nemen
Met Meubelontwerpstudio HEYNE ben ik ervan bewust dat ieder ontwerp dat ik maak verkregen is uit de natuur. Helaas is hier geen ontkomen aan. Daarom geef ik middels stichting en erkend goed doel Trees For All, iets concreets terug aan de natuur:

Voor ieder product dat ik verkoop laat ik middels het Smart Forest project in Bolivia een boom planten in Bolivia. Bij dit project wordt onder andere herbebossing gesteund en de sociaal economische positie van lokale boeren verbeterd.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!