MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

Onze ontwerpstudio

Meubelontwerpstudio Heyne ontwerpt tijdloze functionele vormen, oftewel meubels. Hierbij is de hoofdgedachte dat onze ontwerpen esthetisch en kwalitatief gezien duurzaam moeten zijn. Dat is waar we het bij ons allemaal over gaat.

Bij het ontwerp- en realisatieproces zetten wij geavanceerde 2D- en 3D-technieken in. Zo doorzien wij nieuwe mogelijkheden bij het ontwerpen van onze functionele vormen. Een mix van universele ontwerp principes, creativiteit en gevoel, zorgen er voor dat vorm en functie in harmonie met elkaar blijven samenwerken. Wij laten onze ontwerpen niet bepalen door moeilijkheidsgraad of tijd; de vorm en functie zijn leidend.

Onze ontwerpen met jouw persoonlijke wensen.

HEYNE Collectie
Meubelontwerpstudio Heyne verkoopt naast Showroom Sale producten, uitsluitend haar eigen ontwerpen. Wij bieden de mogelijkheid om deze ontwerpen af te stemmen op jouw persoonlijke wensen, zoals kleur en afmetingen. Per product wordt aangeven wat de mogelijkheden zijn.

Showroom Sale
In onze showroom Sale staan producten die extra voordelig zijn geprijsd met flinke kortingen. Ze komen vaak uit een showroom of hebben gefigureerd in een fotoshoot. Showroom Sale producten zijn beperkt beschikbaar, let daarom altijd goed op de aangegeven beschikbaarheid.

Onze ontwerpstudio is gevestigd in het hart van Tilburg aan de Oude Dijk. In onze werkplaats, achter het wevershuis, worden prototypes getest en (sommige) eindproducten gerealiseerd.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!