MEUBELONTWERPSTUDIO HEYNE

meubels functioneel vormen studio creatief

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Als je vraag en antwoord niet in de lijst staat bieden we je de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Dit kan via de contactpagina. We beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk.

1. Ik heb speciale wensen, kunnen jullie hier gehoor aan geven?
Ja zeker, onze producten zijn in principe in (bijna) alle afmetingen en kleuren mogelijk. We willen je hier graag in adviseren omdat onze voorgestelde afmetingen qua esthetiek en functionaliteit doordacht zijn samengesteld. Zo blijft ieder ontwerp dat wij maken steeds weer uniek.

2. Ik wil een product bij jullie bestellen, wat nu?
Niet geheel geautomatiseerd maar nog steeds simpel. Je stuurt ons een mailtje of belt ons met je aanvraag. Wanneer we alle in’s en out’s hebben besproken en er geen onduidelijkheden meer zijn, zullen we je vragen om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen. Vervolgens beginnen we met het bestellen van alle onderdelen die nodig zijn om jouw bestelling te kunnen realiseren. Als alle onderdelen binnen zijn, starten we met de realisatie. Je wordt direct gebeld wanneer je bestelling klaar is.

3. Ik zou eens langs willen komen bij jullie studio, kan dit?
Natuurlijk is dit mogelijk. Echter hebben wij geen showroom waar je al onze producten naast elkaar kunt bekijken. Wel kunnen we je advies geven en laten zien hoe we te werk gaan. Sommige van onze producten zijn wel aanwezig.

4. Kunnen jullie ook grotere meubels, zoals tafels bezorgen?
Ja dit kunnen wij, dit wordt vooraf besproken.

5. Waarom staan de prijzen niet bij de producten?
Bijna ieder product dat wij maken is uniek. Aan de hand van persoonlijke wensen berekenen wij de exacte prijs.

6. Wat zijn jullie levertijden?
Wij streven er naar om binnen 4 weken jouw product te kunnen leveren. Soms hebben wij de producten op voorraad en kunnen wij binnen 1 week leveren.

7. Hoe willen jullie dat ik betaal?
Betaling gaat bij ons nog op de ouderwetse manier, gewoon per bankoverschrijving. We hanteren een aanbetaling van 25% voordat we aan de slag gaan met jouw bestelling.

8. Retourneren
Je kunt alleen producten retourneren die standaard zijn en dus niet zijn aangepast op persoonlijke wensen. Voor extra uitleg verwijzen we je naar de volgende link: Retourneren

9. Wat is de ideale tafel hoogte?
Studies hebben bewezen dat, gezien onze gemiddelde lichaamslengte, een tafelhoogte tussen de 75cm en 76cm het meest ideaal is.

10.Waar worden jullie producten gemaakt?
Onze producten worden in Nederland gerealiseerd.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!